Boetiek

Bij Eeden vind je ook leuke, ecologische en duurzame artikelen.
Omwille van de huidige Corona maatregelen kan je op dit ogenblik niet komen winkelen, maar we zetten je cadeautjes graag voor je  klaar. Ecologisch verpakt uiteraard!

Ecologische winkel Turnhout
Gezond eten Turnhout
Zeepkat producten

Zeepkat is een familiale, artisanale zeepziederij in het landelijke Onkerzele, nabij Geraardsbergen.

Zij bereiden handgemaakte veganzepen, enkel gebruik makend van natuurlijke, plantaardige ingrediënten, zonder synthetische stoffen, palmolie of minerale kleurstoffen.

De zepen zijn herleid tot de essentie, basisingrediënten, zacht en weldadig voor onszelf en de natuur.

Atelier De Vonder - Producten

Atelier De Vonder is het keramiekatelier van Michelle Heylen, gepassioneerd pottenbakster en auteur van het boek ‘Rond klei’.

Michelle houdt van authenticiteit, eenvoud en duurzaamheid en vertaalt dat met veel liefde in haar keramiek.

Atelier Bosman
Atelier Bosman

Nathalie van Atelier Bosman maakt handgemaakte handtassen (op bestelling) en juwelen uit restjes leer. Vaak wordt ook 2de hands materiaal gebruikt.

Elk juweel of handtas wordt volledig zelf bedacht en uitgetekend. Pas daarna wordt er een prototype gemaakt van het patroon. Na eventuele aanpassingen wordt het model in leder uitgewerkt volgens de regels van de maroquinerie.

Jo's creaties - Voorbeeld
Jo's Creaties

Producten maken met een verhaal, dat is haar motto! Van afvalmaterialen maakt ze leuke nieuwe hebbedingen of cadeautjes, oude stoffen worden herbruikbare tassen, kartonnen kokers worden pennenhouders, …

OR Coffee House Blend
OR Coffee

OR Coffee is een kleine koffiebranderij in Oost-Vlaanderen. Ze hebben een hart voor rechtstreekse handel. De House blend is de heerlijke koffie die je bij Eeden kan drinken.

  • House blend – 350 g € 9,25
  • House blend – 1000 g € 25,00
  • Brasil – Pedra Bonita
  • Seasonal Blend
  • Costa Rica
Petite Curieuse
Studio Curieus

Bij Eeden vind je ook STUDIO CURIEUS. Petite Curieuse maakt handgemaakte stuks met upcycled kleding en textiel, waardoor geen nieuwe grondstoffen meer nodig zijn. Naast het wegwerken van een gigantische afvalberg, zetten ze ook in op het sociale aspect van mode. Hun kleermakers zijn vluchtelingen die verblijven bij het opvangcentrum voor asielzoekers in Arendonk. Ze hebben jarenlange ervaring en kunnen deze opnieuw benutten. Mensen met een migratieachtergrond in vaak zeer onzekere situaties krijgen hierdoor de kans om een ambacht uit te oefenen. 

De vintage lijn bestaat uit prachtige unieke stuks die ze aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Uit hun interesse voor slow fashion en low waste komt het project “DE RETOUCHE” verder. De naam zegt het zelf, ze bieden een retouche service aan zodat je jouw kleding kan laten ver- of herstellen. Zo krijgen die een langer leven.

Iets bestellen?

Gebruik dit formulier om iets uit onze boetiek te bestellen, of voor meer informatie. Je kan ons ook telefonisch bereiken via het nummer 0476 23 04 24.